Rectificatie Revu “Peter R. De Vries; Waarom we van hem houden (en soms haten”).

Rectificatie Revu: In het artikel “Peter R. De Vries; Waarom we van hem houden (en soms haten”) in de Nieuwe Revu van vorige week stond dat we al een tijdlang niets horen van de oorlog die Steve Brown voert tegen de misdaadverslaggever. De voormalig hasjhandelaar laat in een telefonische reactie weten dat dit echt pertinent onwaar is.

Steven Brown:” Het zal jullie toch niet ontgaan zijn dat de pulp- ‘oorlog’ in volle gang is middels bijv. het weblog Volksnieuws uit Amsterdam met ver over de 100 duizend bezoekers per maand.

Daarnaast is het geen publiek geheim dat ik hoofdelijk ander half miljoen euro eis van John de Mol en/of Peter R. de Vries tot dat zij dood zijn. M.a.w. de ‘oorlog’ is pas ten einde als er naar behoren betaald is door de wederpartij en/of als de wederpartij is gestorven.

Maar goed De Vries kan zich gerust voelen blijkens jullie ‘artikel’ als hij mij tegen komt;’ er is geen oorlog meer’.  Dan hoeft  hij ook niet meer direct op de vlucht te slaan, zoals hij altijd doet! Komt mij ook wel goed uit……. ( welbeschouwd is er nooit een echte oorlog geweest in deze , maar dat zal deze ‘journalist’ zeker niet bedoelen, toch?)

Een echte oorlog is binnen zeer korte tijd beslist.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s