Media-schandknaap Kees van der Spek mag aan de ‘slag’ bij SBS6. Zwijggeld van de Maffia.

U en Sanoma worden opgelicht door Maffia-Boss-John de Mol.

Bejaarde, uitgezakte, alcoholistische en verlopen ‘Vetlap Kees van der Spek’ het ‘jonge frisse gezicht’ van SBS.

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir– Wij waren al maanden geleden getipt door een onbeduidend, gefrustreerd, jaloers lid van de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’, dat Kees van der Spek na het stop zetten van het programma ‘misdaadjournalist Peter R de Vries’ al die tijd gewoon op de loonlijst is blijven staan bij Endemol. Waarom?

Daar waar de ijzeren-trend is dat alles wat boven de dertig is en er niet uitziet als een Top-Callgirl of Glitter-Gay-Kip van de buis moet bij SBS6 en WNL ( Wakker Nederland =Geil Nederland en Dom Nederland) achtige pulp-zenders is Kees van der Spek dé uitzondering. Hij is zo ver wij weten niet ‘Glitter-Gay-Kip’ en Vet boven de dertig.

Bij Omroep Max wilde zij hem vreemd genoeg niet, maar wel bij SBS. Waarom?

“Op stapel staat verder ‘Opgelicht in het buitenland’ met Kees van der Spek, voormalig eindredacteur van Peter R. de Vries, als presentator – de krullenbol die regelmatig samen met De Vries optrok tijdens de buitenlandse missies van het gestopte misdaadprogramma van De Vries.
Bron: Volkskrant  door Thijs van Soest

Maar die ijzeren wet/trend geldt niet voor de pijn aan je ogen doende lelijke, bejaarde verlopen ‘Vetlap Kees van de Spek’. Is hij soms een professor? Heeft hij door geleerd ? Is hij een extreme deskundige op een bepaald terrein. Nee, helemaal niks van dat alles. Hij heeft amper LTS afgemaakt  en dat is nog steeds te merken als hij praat. Daarnaast is  hij al jarenlang  als Hatchet-man prominent lid  van de ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’. 

Toch een nieuw programma bij SBS voor Peter R. de Vries zijn Hatchet-man Kees van der Spek. Oplichting?

Kennelijk moet kost wat kost de lafaard, alcoholist  ‘Vetlap-Kees van der Spek’ de jarenlange Hatchetman van Maffiajournalist Peter R. de Vries zijn mond houden. Oplichting?

Dat mag een paar centen kosten en daar laat Maffia Boss John de Mol de andere eigenaar van SBS Sanoma fijntjes aan mee betalen.

Stel je voor dat de Hatchet-man Kees van der Spek uit de school klapt over bijv. de Moordaanslag die hij met zijn Boss Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries en de ‘Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout‘ en de Hoogland- Maffia op Steve Brown heeft gepleegd.

Of de vele andere misdaden die hij samen met de Maffioso’s Peter R. de Vries en John de Mol heeft gepleegd, het zij voor justitie, dan wel voor hun bevriende misdaadgroepen. Dan kan dat hele ‘De Vries-zooitje’ met Maffia Boss John de Mol voorop de lik in draaien. Oplichting SBS aandeelhouder Sanoma?

Om deze verlopen ‘Vetlap- Kees van den Spek’ zijn mond te laten houden is erbij Endemol en de Maffia-Boss John de Mol diep in de buidel getast.

De Maffioso John de Mol heeft speciaal voor deze bejaarde onbenul Kees van der Spek een programma bedacht in het buitenland. Opgelicht?

Wie echt opgelicht worden zijn natuurlijk zoals gebruikelijk de SBS kijkers en Sanoma.

In het buitenland kan hij geen kwaad, kan hij ongestoord zijn beelden manipuleren, knippen en plakken en niemand in Nederland kan hem feitelijk ruiken en zien zweten als een Otter. De andere eigenaar van SBS6 Sanoma weet bij al deze Maffiosi praktijken z.g. van niks, die spelen van de Domme en verliezen hun nieren in dit Oplichtings verhaal van Maffia-Boss John de Mol om zijn Hatchet-man ( Sluipmoordenaar) Kees van der Spek van ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ zijn zwijgen met een farce programma te kopen. Oplichting?

Opmerking: wij hebben Maffia Boss John de Mol en Talpa en Endemol en Kees van der Spek en Sanoma om commentaar gevaagd. Zij beriepen zich alle op hun zwijgrecht.

Eerder verschenen:

Hatchet-man Kees van der Spek’ van ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ vlucht voor Steve Brown.
Posted on November 7, 2012 by Steve Brown

De ‘Hatchet-man van Peter R. de Vries Kees van der Spek’ en zijn pathetisch ogende Hema vrouwtje met de bijbehorende dikke Hema–worst derrière – ging er als een haas vandoor bij het zien van Steve Brown in Amsterdam.
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s