Boer is Hoer van Peter R.de Vries & Mr. Jan Vlug & OM.

Mr. Jan Vlug maakt nieuw Pulp-Recht in de Vaatstra-zaak.
Boeren zijn zo dom dat zij in alle beperkingen willen blijven volgens Mr. Jan Vlug.
Mr. Jan Vlug in actie voor het OM& Peter R. de Vries

Amsterdam-Noir- “Mr. Jan Vlug schendt artikel 6 EVRM (“Fair Trial)” jegens zijn cliënt Jasper S. Wanneer grijpt de Deken van Orde van advocaten in?”
“Mr. Jan Vlug bedankt tussen het ‘verkrachten’ van zijn ‘cliënt’ Jasper S. door zijn kennelijke grote voorbeeld en vriend Maffioso Peter R. de Vries.” Nu is het een feit van algemene bekendheid dat Mr. Jan Vlug net zo als de ( corrupte) Justitie Topbazen Herman Bolhaar aka “Pretty Boy” en Harm Brouwer aka “Generaal Walnoot” grote ‘bewonderaars’ zijn van de Maffioso Peter R de Vries en zijn integere  Moordenaars en verkrachters-vrienden. Die speciale band met de corrupte Topbazen Herman Bolhaar en/of Harm Brouwer heeft De Vries de buitengewone Politiecommissaris te Leeuwarden functie in de Vaatstra-zaak opgeleverd.

SciencePalooza geeft Peter R. de Vries ook een draai om zijn ‘sensatie-Maffia-Vaatstra-oren’.
Maffioso Peter R. de Vries is ook de Pers-woordvoeder namens het OM en Mr. Jan Vlug in de Vaatstra-zaak.

Maar de hiervoor en hierna genoemde feiten zullen heus niet het onderzoek in de Vaatstra-zaak frustreren, laat staan de rechten van de verdachte ( door De Vries als dader genoemd) flagrant schaden.

Mr. Jan Vlug  is de eerste advocaat  in “Red Neck Hollandia “ooit die het prima vindt dat zijn cliënt in alle beperkingen zit. Laat die  boeren- DNA-hond Jasper S. maar lijden. Zelfs de meest geharde “Zware Jongens” zoals Dino Soerel, Fred Ros en Willem Holleeder laten hun advocaten versoepeling eisen van het gevangenis regime maar niet Boer Jasper S.

Het is echt te gek van woorden. Iedereen die in alle beperkingen zit wil daar uit. Nou, daar brengt Jan Vlug verandering in. Hij stelt dat zijn cliënt ‘geniet’ van alle beperkingen en wil die ‘luxe’ graag zo houden. Een Unicum in het Nederlands detentierecht. Mr. Jan Vlug maakt nieuw recht.

Leerstof voor de komende jaren voor universiteiten in Nederland:
Gedetineerde Boer wil in alle beperkingen blijven.

Ik heb zelf 4 maanden in alle beperkingen gezeten in Klaas de Bruinsma/ Tony Hijzelendoorn zaak en het is geen pretje. Sommige mensen worden er al na een paar weken gek en weten dan bijvoorbeeld niet meer wat ze zegggen.  Ook dat het OM daar alleen overgaat is te idioot van woorden, want de Raadskamer  en/of de Rechter-commissaris heeft daarover het laatste woord. Sommige advocaten, de goede spannen zelfs een kortgeding aan tegen het OM om alle beperkingen er af te krijgen, zoals die van bijv. Dino Soerel, Fred Ros en Willem Holleeder.

Het enige wat wij kunnen bedenken waarom een advocaat dergelijke lariekoek uit kraamt is dat hij waarschijnlijk kost wat kost wil voorkomen dat zijn cliënt Jasper S. middels de media of zijn familie kennis neemt van hetgeen zijn advocaat Mr. Jan Vlug allemaal in zijn objectieve nadeel in de pers loopt te spuien. En dat zijn advocaat Mr. Jan Vlug een grote ‘bewonderaar’ is van  de Maffioso Peter R. de Vries en zijn vrienden, enz., enz.

Wanneer grijpt de Deken van de Orde van Advocaten in.
Ik begrijp werkelijk waar echt helemaal niets van die Jan Vlug. Het lijkt er op dat deze man volslagen de advocaten -weg kwijt is, maar goed dat laatste feit hadden wij en collega advocaten al geconstateerd. Wanneer grijpt de Deken in? De lokale Dekens kunnen ook zelf actie ondernemen tegen een advocaat die slecht functioneert of zich zelfs misdraagt. 

 ‘Mr’. Jan Vlug volstrekt ongeloofwaardig als advocaat in de “Vaatstra-zaak”.
Hoe het ook zij deze Jan Vlug mag zelf wel een advocaat gaan nemen om zijn onbehoorlijke, strafwaardige, onverklaarbare gedragingen te gaan laten verdedigen, want deze man hoort per omgaande uit zijn ambt te worden gezet of in het gevang. En natuurlijk met alle beperkingen, want dat vindt  ‘ex’- Mr. Jan Vlug kennelijk toch zo fijn. Wie is hier nu volslagen corrupt en Maf?

Opmerking: Wij hebben de Deken van de Orde van advocaten verzocht zich uit te spreken over de  gedragingen van Mr. Jan Vlug in deze, die m.i. het aanzien van de advocatuur ernstig schaden. Bovendien hebben wij Mr. Jan Vlug om wederhoor gevraagd in deze.Wij hebben van beide tot heden niets vernomen. Mr. Jan Vlug laat kennelijk in deze Peter R. de Vries voor hem als Pers- woordvoeder optreden.

Advertisements

One thought on “Boer is Hoer van Peter R.de Vries & Mr. Jan Vlug & OM.

 1. Off-the-record, niet helemaal. Voor Aleksander Dolmatov

  Nederland, het meest fascistische land van Europa? Als gelijk de vz van de Joodsche raad, Abraham Asscher, deed met Jacques de Léon, die door Asscher op transport naar Auschwitz werd gezet, zou Dolmatov op transport gesteld worden naar de gevangenissen van Rusland. Wat een kolere land.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/01/26/russische-geheime-dienst-wilde-asielzoeker-rekruteren/?utm_source=email&utm_campaign=nieuwsbrief-20130126&utm_content=Binnenland&utm_term=hoofdartikel
  Abraham Asscher is de (over)grootvader van mr. dr. Lodewijk Asscher, vicepremier, die medeverantwoordelijk is voor het walgelijke besluit om hem uit te wijzen en hem alvast vast te zetten. Dit land is volledig corrupt. Shell, lees Trix, heeft grote belangen in Rusland.
  Dit komt toevallig na voren, maar ebt weer weg en verdwijnt in de vergetelheid van de Nederlandse bevolking.
  Toen Joden terug kwamen en zagen dat hun woning al weer in bezit was genomen, werd hen verteld dat zij blij mochten zijn dat zij hun leven hadden. De gebroeders Katz wordt impliciet hetzelfde verteld: “U heeft uw schilderijen zonder dwang verkocht.” Kristalnacht, ach dat was in Duitsland en de arme Joden uit Duitsland werden geweerd of teruggestuurd. En als de arme Joden er toch doorheen kwamen werden ze in het concentratiekamp Westerbork, bij Hooghalen, ver van de bewoonde wereld, geplaatst/opgesloten.
  Dus de traditie herhaalt zich. Nu is Dolmatov slachtoffer. In Srebrenica waren 8000 Bosniërs slachtoffer. In de steek gelaten.
  Tussen twee haakjes. Is uw pensioen al geplunderd door de bovenlaag? De grootste roof is de inwisseling van de gulden voor de Euro, alle pensioenen en spaargelden werden de helft minder waard. Denkt u maar eens wat het kopje koffie nu en en daarvoor kostte.

  Kots uit de Haagsche krochten.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s