‘Boeren’ geven Peter R. de Vries een draai om zijn oren met menselijkheid en waardigheid in de Vaatstra-zaak.

Vaatstra:  Zeldzame gemeenschapszin in Oudwoude.

( van onze mensch (a person of integrity and honor) redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Boeren’ voorbeeld van echte menselijkheid en waardigheid. Kwalificeerde enkele dagen geleden nog ‘De Meester der Bloed aan de paal sensatie Peter R. de Vries‘ de ‘boeren’  bij zijn ‘VARA-Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk als :  “Boeren zijn domme ezels in de Vaatstra-zaak.”

Krijgt Mafioso Peter R. de Vries en zijn hysterische sensatie Vaatstra- karavaan een ongekend lesje in waardigheid en menselijkheid van diezelfde `boeren’.

Het Friese dorpje Oudwoude heeft de schrik over de aanhouding van hun plaatsgenoot Jasper S. voor de moord op Marianne Vaatstra omgezet in daadkracht. De dorpelingen keren de familie van de verdachte niet de rug toe. Zelfs over de verdachte is er gisteren tijdens de bewonersbijeenkomst geen onvertogen woord gevallen. Boeren uit de omgeving bieden aan de werkzaamheden op de boerderij van de verdachte over te nemen.

Deze bijzondere gemeenschapszin is kenmerkend voor de regio en is een verademing in deze tijdgeest van de ‘Hang him High pulp-media tijdperk’. De kerk speelt hierbij een grote rol. De verdachte en zijn gezin waren christelijk en actief binnen hun kerk. Diezelfde kerk staat nu de inwoners, mede kerkgangers en familie van de verdachte bij.

Een zeldzaamheid van menselijkheid, waarvan wij dachten dat die met de opkomst van Hysterische Pulp-media van types als Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries en zijn VARA ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ met hun VARA ‘Dikke Deur Frans Klein’  was uitgestorven.

Gisteravond bij EenVandaag het verhaal van de dominee van Jasper S.

Advertisements

2 thoughts on “‘Boeren’ geven Peter R. de Vries een draai om zijn oren met menselijkheid en waardigheid in de Vaatstra-zaak.

 1. Mooie stelling voor die Frieze gemeenschap. Heb te doen met ze, vind het erg wat er allemaal over hun heen komt. En dat alleen vanwege die kut pedofielen van Jusitie (en hoger) en pisventje de Vries. Nog even een chronologie:
  – Laatste week van januari en eerste week van februari 2012: er verschijnen op internet verhalen over betrokkenheid van Friso bij Vaatstra moord. Bizarre stelling. Google zelf maar.
  – 18 februarie 2012 ski-ongeluk Friso (niemand heeft ooit een foto van ongeluk of comapatiënt gezien. Comapatiënt kan naturlijk geen vragen bentwoorden). Berichten dat Friso hoogst waarschijnlijk nooit meer wakker wordt.
  – 19 november 2012: verdachte met 100% DNA-match gepakt in Vaatstrazaak.
  – 19 november 2012: bericht dat Friso tekenen van bewustzijn laat zien.
  – zomer 2013: Verdachte Vaatstra achter slot en grendel
  – herfst 2013: wonderbaarlijke opstanding van Friso

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s