Eindredactie “De Wereld Draait Door” in bed met Peter R de Vries.

De Wereld Draait Door”’elke dag in bed met Maffioso Peter R. de Vries.’ Dat is pas link. 

 

Amsterdam-Noir-Ik vraag mij al tijden af welke duistere journalistieke reden dat de rechtens vastgestelde  maffioso Peter R. de Vries aka de Worstenman telkens male aanschuift bij De Wereld Draait Door. Voor elk wisse wasje zit de Worsteman daar weer. En niet zo maar. Hij wordt daar behandelt alsof hij de meest integere, deskundige en gerenommeerde onderzoek journalist van Nederland is. De presentator en voormalig hoofdredacteur van Het Parool Matthijs van Nieuwkerk straalt van bewondering en onderdanig respect tegen over de Maffioso Peter R. de Vries. Nooit een kritische vraag of opmerking van de kant van Mathijs van Nieuwkerk. Waarom?

Denkt Matthijs van Nieuwkerk soms  dat Peter R. de Vries de Nobelprijs heeft gewonnen?
Het is wat mij betreft toch allemaal wat vreemd en klef te noemen, temeer Matthijs van Nieuwkerk als hoofdredacteur van Het Parool meer dan twintig processen aan zijn broek heeft gehad van de misdaadgroep Klaas Bruinsma, die toen o.a. werd bijgestaan in die processen door Ex- Mr.Engelsma, Mr. Bram Moszkowizc en Peter R. de Vries. ( Lees: “Onderwereld Pr” van Parool  misdaadjournalist Bart Middelburg in dit verband.)

Het was de periode dat Peter R. de Vries de ‘Nobelprijs’ had gewonnen voor het wekelijks een ‘hapje’ eten met de Godfather Klaas Bruinsma in het Amstel-Hotel en daarna het ‘eten‘ voortzette op kosten van de misdaadgroep Bruinsma in de Yab Yum. M.a.w. Mathijs van Nieuwkerk weet als geen ander dat Maffioso Peter R. de Vries behoorde en behoort tot bepaalde misdaadgroepen als Pr-man sinds de jaren 80 van de vorige eeuw.

Weet de VARA en Matthijs van Nieuwkerk dan niet dat De Vries weer in een kwade reuk kwam te staan toen zijn oude werkgever dagblad De Telegraaf op 13 november 2009 publiceerde dat De Vries het merendeel van de royalty’s (75%) van zijn boek over de ontvoering van Alfred Heineken afstond aan ontvoerder Cor van Hout. Van dit boek zijn bijna 300.000 exemplaren verkocht.

Nu ‘eet’ Peter R. de Vries als gevierd en financieel geslaagde Maffiajournalist niet meer betaald bij de Volks Moppies in de badkuip (heel Hilversum weet dat de Vries een notoire Volks ramen- hoerenloper was in zijn periode dat hij nog niet kapitaal krachtig was).

Peter R. de Vries aka de Worstenman heeft nu officieel bijvrouwen. Hij zoekt die bijvrouwen hoofdzakelijk in zijn branche, de Pulp-Media. Zo vangt hij twee vliegen in één klap. Hij hangt zijn worst er gratis in en heeft tegelijker tijd  invloed vanuit het bed bij bepaalde (bange, corrupte) media als bijv.de NOS en RTL Boulevard en nu komt het:


“De wereld Draait Door in bed met Loverboy Peter R de Vries”.
Bij De Wereld Draait Door is namelijk de eindproductie in handen van één van Peter R. de Vries zijn officiële bijvrouwen Leonie Kragt. M.a.w. zijn bijvrouw Leonie Kragt is de Boss van Mathijs van Nieuwkerk. En Bijvrouwen, ook wel in de Volks-onderwereld gangstersletjes, moppies genoemd moeten doen wat hun Godfather’s- Loverboy willen in bed en daar buiten:

Peter R. de Vries mag dan met echtgenote Jacqueline een open huwelijk hebben als we de verhalen mogen geloven zijn de buitenechtelijke affaires van De Vries een stuk minder open. Dan verlangt De Vries wel die de vrouw zich aan zijn regels houdt.”
Bron: Hijonline .

Wie van het onnozele VARA kijkers publiek heeft daar nou erg in. De Maffioso Peter R. de Vries heeft via het bed de touwtjes stevig in handen bij De Wereld Draait Door en wordt daar nog voor betaald ook. Gratis wippen en geld toe op kosten van de gesubsidieerde linkse media. Wie is hier nu Maf?

Waarom tolereert het z.g. linkse, weldenkende progressieve zwaar gesubsidieerde VARA het feit dat één van hun Top-programma’s in de greep is van De Vries-Maffia? Zijn ze bang, worden ze gechanteerd door De Vries-Maffia?

Waarom tolereert hun Top presentator Mathijs van Nieuwkerk deze wantoestand?

Waarom laat de VARA toe dat Maffioso Peter R. de Vries De Wereld Draait Door misbruikt om zichzelf als integere, deskundige misdaadjournalist keer op keer te avicheren?

Misdaadgroep Peter R. de Vries neukt niet alleen letterlijk gratis de eindredactrice Leonie Kragt van De Wereld Draait Door, maar verkracht op deze wijze tevens de VARA, De Wereld Draait Door, Mathijs van Nieuwkerk en extra ergerlijk het  hele linkse kijkers publiek en daar krijgen ze zelfs bij het VARA Bolwerk Joop.nl het schaamrood om de kaken.

De VARA maakt zich schaamteloos schuldig aan het op slinkse wijzen witwassen van een rechtens vastgesteld Maffiajournalist en politie-informant en notaire Hoerenloper Peter R. de Vries middels zijn ganstersletje Leonie Kragt.

Inmiddels is Peter zijn twitter account aangepast kennelijk schaamt hij zich nu voor zijn zwangere ‘gangstersletje’.

Ik heb dit artikel voor de publicatie voorgelegd voor commentaar aan het bestuur  en de directie van de VARA, de Mediacommissie en De Wereld Draait Door. Zij lieten ons weten dat hun gewaardeerde eindproducent gangsterliefje Leonie Kragt het in bed met haar Loverboy de Maffioso Peter R. de Vries aka de Wortsman zal doornemen.

Advertisements

2 thoughts on “Eindredactie “De Wereld Draait Door” in bed met Peter R de Vries.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s