Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans:”Bas van Hout is geen journalist van Panorama.”‏

“Misdaadverslaggever John van den Heuvel: ” Steve Brown heeft al die jaren gelijk m.b.t. Het Panorama Hoerenjong De Bruine Rat Bas van Hout, hij is echt knetter gek”.”

Aan: de Hoofdofficier van justitie mr. G. Th. Hofstee en het College-procureur-generaals en de leden van de commissie Tweede Kamer justitie.

Amsterdam, 16  november 2012

Betreft, mijn aangifte d.d. 14 november 2012 tegen Bas van Hout inzake “Panorama ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ lokt weer een moordaanslag op Steven Brown uit”.

Geachte Hoofdofficier van justitie mr. G. Th. Hofstee en het College-procureur-generaals,

Gisteren d.d.  15 november 2012 ontving u een mail mijnerzijds zijnde een aanvulling op mijn aangifte d.d. 14 november 2012 tegen Bas van Hout, alsmede een ‘verklaring’ van Bas van Hout ter zake. De aanvullende aangifte van d.d. 15 november 2012 is uitgebreid met o.a. een  vermelding van Kortgeding vonnis Brown versus Bas van Hout, alwaar de Rechter de beschuldigingen van de zijde van Bas van Hout dat ondergetekende in de heroïne zat, ripte en moordde als onrechtmatig, c.q. onwaar verklaarde en als grond dat per direct zijn ‘boek’ uit de handel moest worden genomen:“ik zal hier niet schriftelijk punt voor punt zijn leugens weerleggen, want dat zou te veel vergen in dit schrijven.

Een van zijn valse liederlijke beschuldigingen wil ik hier wel vast tegenspreken en dat is dat ik in heroïne handelde of ripte en daarvoor o.a. moorden ,etc. , aangezien Bas van Hout in zijn z.g. Boek: “Steve Brown Supercrimineel” Bas van Hout ook al die beschuldiging stond, en dat voor de Rechter de reden was om zijn  z.g. boek uit de handel te nemen, omdat hij dat niet kon aantonen. Ook toen had hij geen fantasie tapes, zelfs geen gefabriceerde tapes, die beschuldiging hard maakte of zelfs maar aannemelijk maakte voor de Rechter.
Zie Kortgeding vonnis: Brown/Van Hout
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Opmerkelijk: Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans: “Bas van Hout is geen Panorama journalist.”
Bovendien heb ik gisteren een zeer constructief gesprek gehad met de hoofdredacteur van Panorama Frans Lomans en die stelde dat Bas van Hout uitdrukkelijk geen journalist is van Panorama, wat op zich toch wel opmerkelijk te noemen is, temeer Bas van Hout in de door mij gelaakte Radio uitzending “Echte Jannen” en overal elders in de media altijd zich voordoet als een journalist van Panorama. Mogelijk denkt Bas van Hout in zijn waan ideeën dat hij journalist is van Panorama en anders is dat dus weer één van zijn zoveelste leugens in deze.

Hoe het ook zij de heer Frans Lomans liet mij dus weten geen verantwoording te kunnen nemen voor uitlatingen van Bas van Hout, omdat hij dus kennelijk volgens de heer Lomans niets met Panorama te maken heeft.

Ik verzoek u dit schrijven, als mede de kennelijke ‘verklaring’ van Bas van Hout ter zake te voegen bij mijn aangifte d.d. 14 november 2012 tegen Bas van Hout als bewijs dat hij zich de facto schuldig blijft maken aan smaad en laster en stalking n.b. na mijn aangifte d.d. 14 november 2012 tegen hem in deze en kennelijk zich ten onrechte en in strijd met de waarheid voordoet als Panorama journalist.

In afwachting van uw beslissing in deze,

Met de meeste hoogachting,

Ing. S.K.A. Brown

CC. Sanoma, Hoofdredacteur Frans Lomans
CC: Mr. P van der Laar.
CC: Mr. Koos Spee per mail: redactie@blikopdeweg.nl

Advertisements

One thought on “Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans:”Bas van Hout is geen journalist van Panorama.”‏

  1. Pingback: Halve waarheden en Hele Leugens van Hoofdredacteur Lomans van Panorama ten kosten van Brown |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s