Turbo Leugenaar Peter R. de Vries.(1)

eerder gepubliceerd op stevenbrown-web-log.nl november 2006  (bijgewerkt 18 september 2012)

Frans Meijer TurboIn 1997 schrijf ik in mijn boek ” Zware Jongens”, naar aanleiding van het gelijknamige Veronica programma “Zware Jongens” dat ik presenteerde, een hoofdstuk over de fake-ontdekking van De V(r)ies van Heineken ontvoerder Frans Meijer aka ‘Fransie Turbo’ de bloedgabber van Heineken ontvoerder Cor van Hout aka ‘de Flipper’ in Zuid-Amerika. Ik heb toen als enige precies geschreven hoe die fake ontdekking werkelijk is gegaan. Bij Pooier John de Mol en zijn hoeren Bitches De V(r)ies en “Bassie de clown” is de ‘waarheid’ gewoon te koop (link: Pers schaamte voorbij).

De hele Nederlandse Pers en die sufkonten van de Raad van Journalistiek en Vakbond van Journalisten hebben mij daarvoor af geserveerd als razende gek die hun grote ‘journalisten’ held ten onrechte in een kwaad dag ligt stelde.

Dat het SBS- Bavaria TV-publiek überhaupt ooit deze De V(r)ies Turbo-leugen voor zoete koek heeft geslikt is mij altijd een raadsel gebleven. Maar wat veel kwalijker is dat de zg. intelligente pers net zo als het SBS- Bavaria publiek nooit deze Turbo-leugen nader heeft onderzocht, hetgeen getuigd dat ze het verstand hebben van een walnoot en anders een stel lafaards zijn van het ergste soort. En nog steeds wordt deze Turbo-leugen van De Mol Bitch De V(r)ies klakkeloos door de serieuze zg .intelligente ( walnoten) pers voor zoete koek geslikt. De V(r) ies niet vreemd aan eigenwaarde noemt deze Turbo -leugen zelf zijn grootse scoop uit zijn carrière. En met dit laatste spreekt de V(r)ies wel effe de waarheid als notoire leugenaar, want dit moet wel zijn grootse en brutaalste Turbo- leugen uit zijn hele leven zijn geweest ,waarmede hij de hele Nederlandse volk heeft gepimpt en a passant de Nederlandse politie verschut zette als een stel imbecielen die in tien jaar niet Fransie Turbo hebben kunnen vinden en hij lekker wel.

fake ontdekking panorama frans meijerDe uitzending op zich als je hem bekijkt is feitelijke van een zo kinderlijke opzet dat Kuifje in Afrika waar alle Afrikanen nog dommer zijn dan een roetmop en hun lippen zo groot zijn dat je het gezicht niet eens kan zien van de Afrikanen nog geloofwaardiger is. Nogmaals dat de zg. intelligente pers deze klinkklare infantiele onzin-uitzending ooit ( en nog steeds) voor zoete koek heeft geslikt is om je dood te schamen.

Zo pocht aartsbrutale Turbo leugenaar De Mol bitch de V(r)ies nog dagelijks op zijn persoonsverheerlijking site waarbij het rode boek van Mao Zedongin het niet valt bij deze Turbo-leugen:

“In 1994 behaalde De Vries ook een van de grootste ‘scoop’s’ uit zijn carrière. In Paraguay (Zuid Amerika) spoorde hij voor het weekblad Panorama de al tien jaar voortvluchtige Heineken-ontvoerder Frans Meijer, alias ‘Stekel’, op.”

Nu middels Thomas de Bijl-verklaringen is vast komen te staan dat de Mol- bitch De V(r)ies in overleg met Cor uitzending-kjes in elkaar draait waarbij los van de feiten en de waarheid de inhoud van te voren wordt gepland. In de Bijl verklaring bleek dat vooraf met Cor door de V(r)ies wordt afgesproken dat in dit geval De Neus onderuit moet worden gehaald en mogelijk zelfs voor een lange tijd de bak in geholpen.

Was De V(r)ies en Cor wellicht van plan om weer eens zijn beproefde zg. verbogen camera in te zetten doorWillem Holleeder ‘de Neus’ voor de verborgen camera middels bijv. Cor of een andere ‘vertrouweling’ van de Neus criminaliseerde uitspraken te ontlokken? Net zo als bij mij. In die zelfde tijd zal Cor trachten de Neus te vermoorden. Of die geplande moord ook met de verborgen camera van De V(r)ies zou worden gefilmd wordt verder niet helemaal duidelijk. Dat zou pas een scoop zijn geweest en wat te denken hoeveel reclame-centjes dat zou hebben opgebracht. Een record qua kijkcijfers waar zelfs de wereldkampioenschappen voetballen niet tegen op kan. Hoe het ook zij: vast is komen te staan middels de Bijl-verklaringen dat de V(r)ies vooroverleg pleegt met Cor over wat de inhoud van een betreffende uitzending.

En dit laatste heb ik dus altijd al als enige gesteld over de zg. ontdekking van de V(r)ies van Fransie Turbo in Zuid- Amerika, de bloedgabber van Cor.

Deze De V(r)ies ‘scoop’ is gewoon de Grootse Journalistiek Rip van de vorige eeuw. Goed gepimpt Pooier John, De V(r)ies en Cor. Ga zo door komend seizoen bij je Maffia filaal SBS op kosten van de adverteerders.

In deel (2) Peter R. de V(r)ies Turbo-leugenaar zal ik een verkorte versie publiceren van het reeds door mij geschreven hoofdstuk in “Zware Jongens” over hoe die zg. ontdekking door De Mol-bitch De V(r)ies van Fransie Turbo in Zuid- Amerika werkelijk is gegaan.

Vraagje aan de Rabo-directie en de Raad van bestuur: “Bankiert” Maffiajournalist en politie-informant De V(r)ies ook bij jullie net zo als zijn Pooier John?

Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd.

Advertisements

2 thoughts on “Turbo Leugenaar Peter R. de Vries.(1)

  1. Het spelletje moest gewoon gespeeld worden ,de zogenaamde ontdekking die geen ontdekking was .En ook wat deze pseudo pedo held nooit verteld is ,dat FRANSJE in de tijd dat hij verdwenen was of op de vlucht .Enkele malen gewoon in NEDERLAND is geweest ,gewoon in AMSTERDAM .Kijk zo ver vertrouwden ze die pedo held schijnbaar ook niet ,om hem dat te vertellen . Die lange deed dat ook al de meelopende journalisten of vaag iets toevertrouwen of ze onwetend laten .Ook hij wist dat ze allemaal een dubbele pet op hadden .

    Like

  2. Pingback: De fake ontdekking van Peter R. de Vries en zijn dubbele Moraal Vader Joran.(2) |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s