Breaking, braking News van Peter de Sale.

eerder gepubliceerd op stevenbrown-web-log.nl juli 2008  (bijgewerkt 18 september 2012)

Peter de Sale was te gast bij Pauw & Witteman omdat hij beweerde de zaak Holloway te hebben opgelost. Hij zal dat ‘breaking nieuws’ pas a.s. zondag laten braken. De reden dat Peter de Sale tot zondag wacht is om zo veel mogelijk kijkers naar de komende opgeklopte sensatie te lokken.

Ook aanwezig was Rudi Lubbers. Rudy is een echte grootheid uit de Nederlandse Boksgeschiendenis. Die moest nog braken van wat Peter de Sale en zijn gabber Moszkowitcz hem hadden geflikt toen hij in de bak zat in Portugal. En dat is meer dan 20 jaar geleden. Peter de Sale had toen een foto genomen voor de Portugeese Bak. Daarna een artikeltje geschreven in de Televaag waar de honden geen brood van lusten over Rudi Lubbers. Peter de Sale zijn gabber in het kwaad Moszkowitcz had Rudi in zijn ellende nog even van zes duizend gulden beroofd. Lekker stel. Rudi spuugt er vandaag de dag nog vuur van.

Hoe het ook zij, ik voorspel dat wat Peter de Sale bij elkaar heeft weten te knippen en te plakken een grote sensatie luchtballon zal blijken te zijn. Overigens voor de grote Peter fans indien Peter in het gunstige geval wat nieuw licht schijnt op de Holloway-zaak doet dat in het geheel niets af aan het feit dat er in 1992 voor recht is verklaard dat Peter een Maffiajournalist is.

Opmerkelijk is overigens dat Peter stelde dat de beelden al aan Justitie zijn getoond en dat er hoegenaamd op grond van de zg breaking beelden niemand is aangehouden. Ik denk dat de enige mensen die a.s. zondag worden aangehouden de kijkers van SBS-6 zijn die er weer eens in getrapt zijn.

Voor de liefhebbers Peter de Sale staat voor:
Frans: sale
Nederlands: goor, morsig, onrein, smerig, vies, vuil, vunzig, vuns

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s