Maffia Methode Peter R. de Vries (2).

eerder gepubliceerd op stevenbrown-web-log.nl november 2006  (bijgewerkt september 2012)

We spreken The Happy Family op zijn Top tijd in swinging relaxed jaren ’70/’80 Amsterdam. Zeven dagen per week sex drugs en rock en roll kortom al the time Happy hour! De politie reed nog rond op zo’ zwarte dienstfiets met een joekel van een bel zodat wij hen ver van te voren hoorde aankomen. Meer dan de helft van de jutten wist nog niet het verschil tussen zwarte schoenzolen of Afghaanse Hasj. Iedereen in de Amsterdamse scene liep zijn (Hasj) zakken te vullen en van moorden, politie informanten-journalisten en Vergiet-politie partijtjes was nog geen sprake.

Ik word aangesproken door de eigenaar van een kleine garage houder annex Taxi bedrijfje gevestigd vlak bij het Leidseplein. Hij vertelde mij dat hij onderhoudt deed voor een stel “Vrije Jongens” die in een rap tempo alle zg. nummers van de Taxi’s in Amsterdam aan het opkopen waren voor toentertijd 20.000,-gld per stuk. En dan die vervolgens als een soort feest pakket d.w.z.Taxi-nummer, inclusief auto en verplicht onderhoud bij hen weer terug zette op de markt aan kleine pachters. De winst met deze constructie was gigantisch. En het feest pakket heette TCA.

  

Volgens hem waren die “Vrije Jongens” Sam Klepper en John Mieremet . The Happy Family kon ook een piece of the action krijgen. Ondanks dat het project qua centen zeer Happy leek hebben wij er niet aan meegedaan. We hadden het te druk met de Happy om ons in te laten met een project waar hier en daar wat mindere happy kanten aan zaten. Vooral voor diegene die in dat feest pakket stapte. Hoe het verder is afgelopen is nu algemeen bekend. De meeste Taxi- chauffeurs zijn tonnen kwijt geraakt.

Dat Peter R. de Vries hand en spandiensten voor de deze “Vrije Jongens” verrichtte was al reeds in 1993 door de Rechter vastgesteld.

De gestolen floppy disks.
Jaren later wordt ik aangesproken door een zeer goede vriend van mij die verwikkeld is in een (media) oorlog met het OM. De zaak Zwolsman/Vallente. Hij vraagt mij of ik een uitzendingkje kan regelen bij RTL-4 met een aantal gestolen floppy disks als onderwerp.

Voorwaarde is wel dat het OM en de politie in diskrediet moet worden gebracht. Ik zei: waarom gaan jullie daarvoor niet naar Peter R. de Vries, die doet dat soort dingen toch altijd voor jullie? Antwoord: ” Ja, dat klopt en dat hebben we ook al gedaan, maar we willen ook dat een ander er meekomt , want dan is het effect nog groter.”Oké antwoord ik,  ik zal het regelen. Er wordt nog verder afgesproken dat de gestolen waar per post zal worden verstuurd of in de brieven bus zal worden gestopt anders lopen de ‘heren van de pers’ de kans om te worden vervolgd voor heling van gestolen goed of dat de politie die op dat moment zeer intensief iedereen van de Zwolsman groep observeerde zou zien dat één van de leden van de Zwolsman groep de gestolen floppy disks zou geven aan Peter R. de Vries of Feike Salverda.

Ik heb nog wat voor besprekingen met die presentator over de voorwaardes en nadat hij akkoord is ontvangt hij de betreffende floppy disks.

Enige tijd daarna komen beide ‘heren van de pers’ met uitzendingen die gebaseerd zijn op de gestolen floppy disks. Peter R. de Vries en Feike Salverda moeten daarna zich beide verantwoorden voor de Rechter voor het helen van gestolen goed, maar zo als gewoonlijk als het ‘heren van de pers’ betreft loopt alles uit eindelijk met een kleine veroordeling af.

Het hele vaste circus kwam natuurlijk gelijk weer op gang met o.a. de hersenloze fossielen van NVJ voorop, netzo als nu ze nog steeds doen voor hun corrupte Maffia- journalisten met hun vaste ritueel: : “Volgens de Nederlandse Vereniging van Journalisten gaan de huiszoekingen bij de TROS en de Vries ‘alle perken te buiten’. NVJ-secretaris Brakman: ‘Ik begrijp best dat de druk om politie om iets te doen tegen al het materiaal dat naar buiten komt, groot is. Dat betekent niet dat ze journalisten mogen intimideren en in hun werk hinderen'”, aldus deze domoren.

Dus toen ik het stukje las dat De Vries weer eens zou hebben geknoeid samen met een misdaad groep was dat voor mij alleen maar de zoveelst deja Vu.

Nu blijkt dat hij deze keer niet heeft geknoeid en wat is betere reclame voor hem dan een dergelijk bericht.

tot slot

Opper-geit Brouwer naar de slacht gebracht voor Kool De Vries.

De Opper-geit Brouwer van de geitenstal OM heeft meer boeken gevreten dan die in de bibliotheek staan. Dus je kan veel van deze Geit zeggen maar dom is ie niet.

Wat heeft deze Geit bezield dat hij zo’n eenvoudig aan te tonen onzin gemekker uitkraamde? En daardoor voor schut ging voor het oog van heel Nederland.

Betrouwbare bronnen uit de OM- geitenstal ( als die bestaan, want ze veranderen van waarheid/feiten binnen een uur als het om de OM-Kool gaat) hebben mij laten weten dat hij met opzet met deze foute onzin over de Kool De Vries door zijn naaste medewerker(s) is gebriefd zodat De Vries gespaard zou blijven en de Opper-geit naar de slacht gaat. Aldus geschied!

Over deze Geiten streek zal u nooit meer iets horen, want de geit(en) die met opzet zijn Opper- geit van foute informatie had voorzien die gaat met stille trom naar een andere geiten stal ( m.a.w. die wordt weg gepromoveerd, bijv. naar Aruba). En voor de  kindergeit Tonino is ook al een oplossing bedacht die gaat gewoon zijn OM-carrière voorzetten als Opzichter van de OM-kinderboerderij.

Opzet geslaagd: Kool De Vries is gespaard en weer de gevierde “held” en kan weer jaren mee als TV- politie- informant en hoeft niet uit de schoot te klappen over al die Geiten diarree die ze samen met de ‘heren en dames’ van het OM en de politie heeft rond gescheten. En de zg. weldenkende pers lopen als loopse hondjes achter de Kool aan, als of hij de Moeder Theresa van de Nederlandse pers groot onrecht is aangedaan. Niemand van deze zg. kritische pers vraagt zich ook maar één minuut af waarom het OM voor het eerst in zijn honderd jarige bestaan binnen een uur n.b. door de Opper-geit Brouwer zijn excuus persoonlijk aanbied aan De Vries, die op het gebied van hand en spandiensten leveren aan de diverse misdaad groepen een strafblad heeft langer dan een meter. Hadden OM -geiten die samen met de Vries in de diaree zitten iets goed te maken met De Kool De Vries omdat zijn naam als enige vermelde Maffia Geit stond in de Thomas van der Bijl verklaringen: “Volgens van De Bijl waren Flip (Cor van Hout) en Peter R. de Vries van plan om een televisie programma te maken over De Neus (Willem Holleeder). Hierin zou De neus onderuit worden gehaald. De Vries en Flip waren vrienden van elkaar”.

Rookgordijn Donner de baas van deze Geiten boerderij die toch normaal als de kippen erbij is om pal te staan achter zijn geiten is nu opeens muisstil. In de zg. onderwereld zouden ze zeggen: Valt helemaal niet op dit stinkt als de pest, maar niet voor de loopse hondjes van de pers, die kennelijk met z’n alle een stel hersens delen met de NVJ.

Welke boer houdt deze De Vries-Kool al jaren in bloei. Het antwoord is kort en waarom dat leest u hier: “Koning John de Mol”.

Alleen de IKON is hierop een uitzondering:”En de IKON handhaafde tot gisteravond zijn persbericht. Een woordvoerder: ‘De heer Brouwer neemt niets terug. Ons programma geeft geen aanleiding tot de hausse aan berichten over Peter R. de Vries.’”

En daar ben ik het volmondig mee eens.

Advertisements

One thought on “Maffia Methode Peter R. de Vries (2).

  1. Pingback: PvdA-Politie’ zette zwakzinnige in om valse aangiften te doen tegen Wilders. Zat Asscher en Bouman er achter. |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s