Dode flipper Cor van Hout geen nieuws?

eerder gepubliceerd op stevenbrown-web-log.nl november 2006  (bijgewerkt september 2012)

De Vries zijn levensvriend Cor van Hout ‘de Flipper; vermoord door volgens de lekken – Endstra van het Vergiet de Neuzen. Dus het ‘lek’ Endstra van Vergiet liegt volgens voormalig Bruinsma maffiajournalist de Vries. (rechtens vastgesteld, zie: Mediaforum. Bijlage 1993 [5] 9 (September, De Vries vs Het Parool, procureur mr. A Moszkowicz)

Hoe zou je anders kunnen berichten over de zaak- Willem Holleeder? Vriend vermoord en nieuwe vriend opgestaan?

De Neuzen- Uitzending 
Een zekere Frank heeft de uitzending al geanalyseerd voor wat ie waard is. Ik heb daar niets aan toe te voegen. Behalve dat deze wijzen van nieuws fabriceren De Vries zijn handelsmerk is als het gaat om de zg. georganiseerde misdaad. Op gelijke wijzen berichtte hij (of juist niet) bij ‘vrienden’ extreem postitief over Klaas Bruinsma, Ettienne Urka, Cor van Hout, Ron Ostrowski, Bas van Hout, Bert Voskuil, Sam Klepper en John Mieremet en natuurlijk niet te vergeten over mij (Steve Brown 20x) en Caroline Tensen ( gangstersletje volgens De Vries) en andere ‘tegenstanders’ extreem gefrabiceerd negatief. ( zie Arrest Brown tegen De Vries d.d. 3 juni 2004, R0.: 2.7: “, nu deze handelingen respectievelijk binnenskamer en in een staat van door De Vries uitgelokte agitatie zijn gepleegden juist bij dit soort gebeurtenissen de behoefte aan bescherming van de privacy zich sterk doet gevoelen”). En natuurlijk de belangrijkste vraag van wie heeft hij deze beelden gehad? Nou Peter van wie?

Tot slot misshien een idee voor Peter de Vries stop een inkijk in je hol kijken wat voor smeurie dat nu weer oplevert.Levert een hoop kijkcijfers op en daar gaat het tenslotte om.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s