Gabber Flipper Cor van Hout vermoord, nieuwe Neuzen gabber.

eerder gepubliceerd op stevenbrown-web-log.nl februari 2007 (bijgewerkt september 2012)

Jarenlang laat Peter R. de Vries aan Jan en allemaal weten een bloedgabber te zijn van Cor van Hout ‘Flipper’. Flipper is nog net niet gefileerd of er staat al weer een nieuwe freund op: “De Neuzen”.

Dat er in Amsterdam-Noir en de Vergiet-industrie het sterke gerucht rond gaat dat Flipper mogelijk is gefileerd door de “Neuzen” maakt de Vries als echte Vis-fileerder niet uit. Of moest De Vries gedwongen deze visfile- beelden uitzenden van de Neuzen. Vergeet niet dat de “Neuzen” natuurlijk ook al jaren freunden zijn van De Vries. Wij noemen dat in ons kleine kringetje: Die hebben een ‘verbond’. En dat betekent voor de gemiddelde Nederlander dat bepaalde personen hun lot aan elkaar zijn verbonden bijv. omdat zij samen een moord hebben gepleegd of samen andere strafbare zaken hebben gedaan. Dus wat weten de “Neuzen” in dit geval van De Vries?

De rook-schuur moet draaien bij SBS en P.R. de Vries en of dat nu is met waar aangeleverd door diegene die mogelijk ‘de Flipper’ heeft gefileerd maakt ganz nicht aus.

Flipper vermoord? Door wie? Wat maakt het uit! Dood is dood. En van doden geen nieuwe Visfile-waar.

Als De Vries een echte op rechte vriend was van de Flipper had hij nooit deze uitzending gedaan totdat vast staat wie verantwoordelijk is voor de moord op Flipper.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s